skip to Main Content

Hoe HilverZorg dankzij Recruitment Scan blij is geworden met een verrassende softwarekeuze

In de dynamische wereld van recruitment is het vinden van de juiste softwareoplossing essentieel voor het succes van een organisatie. Voor HilverZorg was dit niet anders. Ondanks een ervaren en bekwaam recruitmentteam wilde HilverZorg meer zekerheid bij het kiezen van een nieuw Applicant Tracking System (ATS). De uitdaging? Het moest niet alleen goed en stabiel integreren met hun HR-core systeem, maar ook voldoen aan specifieke eisen. Waar moesten ze beginnen?

Hilverzorg, een grote zorgorganisatie in Hilversum die zorg biedt in alle fases van het ouder worden, wendde zich tot Recruitment Scan voor advies. Als onafhankelijk adviesbureau staan wij bekend om onze expertise in slimme digitalisering en inkoopadvies van recruitmentsoftware.

De aanpak van Recruitment Scan

Recruitment Scan gaat stapsgewijs te werk.

Fase 1: van probleemschets tot shortlist

In de eerste fase werd de huidige situatie van Hilverzorg grondig geanalyseerd, samen met hun gewenste recruitmentproces en doelen.

Vervolgens werden vragen beantwoord zoals waar digitalisering en automatisering mogelijk waren, welke soorten software nodig waren en welke leveranciers het beste pasten bij de behoeften van Hilverzorg. Deze en meer vragen staan allemaal in ons nauwkeurig samengestelde Programma van Eisen en Wensen.

Op basis van ingevulde PvEW en analyse presenteren we een shortlist van geschikte ATS’en. Hierna volgt een voorstel voor demo’s.

Fase 2: inkoopbegeleiding

In de tweede fase bood Recruitment Scan begeleiding bij het inkoopproces. Hierbij werd de wensen- en eisenlijst van Hilverzorg geoptimaliseerd, zodat appels met appels konden worden vergeleken. Dit resulteerde in de beste aanbiedingen van de meest geschikte leveranciers.

Ontzorging en zekerheid

Demet Sharif van Hilverzorg was erg enthousiast over de aanpak van Recruitment Scan. Het aanpassen van de shortlist en het optimaliseren van de wensen en eisenlijst samen met Martin van Recruitment Scan ontzorgde Hilverzorg enorm.

Verder maakte Martin op een prettige manier de vertaalslag van het recruitmentproces naar een duidelijke uitvraag aan leveranciers. Dit gaf Hilverzorg zekerheid over de juiste softwarekeuze voor hun specifieke behoeften, de selectie van de juiste soorten software, en uiteindelijk de keuze voor de twee beste leveranciers.

De keuze is gevallen

De uiteindelijke keuze viel op Jobylon, vanwege de goede functionaliteiten, heldere communicatie en afspraken, en een concurrerende prijs. Het totale pakket voldeed aan de behoeften van Hilverzorg en bood zelfs ruimte voor eventuele extra’s tegen duidelijk afgesproken kosten.

XA Flow zorgt voor de connectoren, ofwel API-software integraties.

Tijdens de implementatie verliep alles naar verwachting en soepel, vertelt Demet, wat het vertrouwen in de gekozen oplossing verder versterkte!

Jouw onafhankelijke partner op het gebied van recruitmentsoftware keuzes

Deze succesvolle samenwerking tussen Hilverzorg en Recruitment Scan toont aan hoe het juiste adviesbureau kan leiden tot een verrassende, maar weloverwogen softwarekeuze die voldoet aan de specifieke behoeften van een organisatie.

Voor meer informatie over hoe RecruitmentScan.nu uw organisatie kan helpen, kunt u contact opnemen via info@recruitmentscan.nu of onderstaand formulier.

    Back To Top